06 October 2021

HCS Company benoemd tot Elastic Elite Partner

Klaas-Pieter Majoor
Elastic Open Source

Amsterdam, 4 oktober 2021 – Open Source specialist HCS Company is benoemd tot Elastic Elite Partner in Nederland, de hoogst haalbare status. Beide organisaties voorzien gezamenlijke groei van hun dienstverlening in de Nederlandse markt. Met dit partnership bieden ze een logische uitbreiding van het portfolio aan, voor zowel bestaande als nieuwe klanten die zich bezig houden met Technisch Applicatie Beheer en Site Reliability Engineering.

Data als fundament

Data vormt de kern van het moderne bedrijfsleven in dit digitale tijdperk. Of het nu gaat om apps op smartphones of winkels, banken, streaming diensten, games, boeken, chats, routeplanners, zoeken – noem maar op. De samenleving draait op data. De industrie is geëxplodeerd om aan de vraag te voldoen, IT organisaties krijgen steeds meer data te verwerken. Mensen hebben veel keuzes waar ze hun geld en aandacht aan besteden. Bedrijven concurreren om klanten die met een duimbeweging van dienst kunnen veranderen.

 

Vernieuwen uit continuïteit

Innoveren in een omgeving waar betrouwbaarheid voorop staat. Zowel Elastic als HCS Company zijn hierin gespecialiseerd. Ze slaan een brug tussen het bestaande, oude en de moderne, flexibele IT van vandaag de dag. Beide organisaties werken samen met de wereldwijde open source community en bouwen aan de toekomst op basis van het motto: “Zien is geloven”. HCS Company omarmt de oude wereld en zet er een nieuwe, innovatieve wereld naast. Op basis van de technologie van Elastic worden grote hoeveelheden data doorzoekbaar en relevant. Dat maakt vernieuwen een stuk eenvoudiger.

Klaas-Pieter Majoor, Managing Partner HCS Company: “Veel organisaties maken gebruik van de concepten Automation en Containerisation om hun IT te moderniseren. Vanuit de open source community zien we het gebruik van de ELK stack (Elasticsearch, Logstash, en Kibana) enorm groeien. Data verzamelen, analyseren en daarop te acteren is een logische vervolgstap voor onze engineers en onze klanten. Vanuit onze bestaande implementaties is het een kleine stap om meer te betekenen voor klanten met de Elastic stack.”

Martijn Möllman, Partner Director Northern Europe Elastic: “Het partnership tussen Elastic en HCS Company biedt onze bestaande en nieuwe klanten een enorm scala aan mogelijkheden. De infrastructuur is er al, de engineers van HCS Company kennen de klant als geen ander. Het toepassingsgebied en de mogelijkheden van de Elastic Stack zijn enorm. We verwachten dan ook veel van deze samenwerking en kijken uit naar mooie gezamenlijke projecten.”

Over HCS Company

HCS Company is Elastic Elite Partner en bouwt met de beste Elastic Engineers van Nederland aan eenvoudige en open IT. Daar waar IT betrouwbaar moet draaien en toch vernieuwd moet worden: daar is HCS Company aanwezig. Sterke speler in de lokale, Nederlandse community. Samen weten en bereiken we meer. Open is de norm. Samen maken we grote aantallen gegevens real-time beschikbaar en doorzoekbaar voor enterprise search, observability en security.

Over Elastic

Elastic is een zoekbedrijf. Als de makers van Elastic Stack (Elasticsearch, Kibana, Beats en Logstash), bouwt Elastic software die gegevens in realtime en op schaal bruikbaar maakt. Denk aan zoekfuncties in apps, websites, binnen bedrijven, logboeken, APM, metrics, beveiliging, bedrijfsanalyses en nog veel meer. Duizenden organisaties wereldwijd vertrouwen op de technologie van Elastic. Denk aan Cisco, eBay, Goldman Sachs, Microsoft, The Mayo Clinic, NASA, The NewYork Times, Wikipedia en Verizon. Elastic, opgericht in 2012 in Amsterdam, is een gedistribueerd bedrijf met Elasticians over de hele wereld. Lees meer op ​elastic.co​.

 

elastic-partner-SI-elite-light

*Afbeeldingen, filmpjes en animaties zijn afkomstig van Elastic.co