// Over ons

Welkom bij de hybride platform specialisten.

Wij zijn HCS Company, een IT-bedrijf met een missie – innovaties menselijker maken met behulp van enterprise en open source technologie.

Wij doen er alles aan om onze klanten te helpen met het optimaal gebruikmaken van hun hybride platformen. Op het gebied van Containerization, Automation, Observability en Enablement. Met elkaar. Met ons team. Met de klant. Powered by teamwork.

// Onze waarden

Fun, kwaliteit en openheid vormen het fundament van HCS Company.

// Open

Woorden schieten tekort om te beschrijven wat onze toewijding is voor open source technologie. Wel kunnen we beschrijven wat onze open cultuur voor ons betekent; we vragen, doen, dagen uit en denken verder. Of het nu om een collega, de klant of open source community gaat. Open betekent voor ons echt open. Voor alles. Voor iedereen.

// Uitdagen van talent

We zijn trots op het talent. Trots op de passie. Trots op alle kennis en ervaring die we in huis hebben. Daarom dagen we zoveel uit. Om te leren. Te delen. Te groeien. Zodat we aan het einde van de dag weer een sterker team zijn. Elke dag weer.

// De beste willen zijn

De beste willen zijn betekent voorop willen en blijven lopen. Met de beste Open Source specialisten van Nederland bouwen wij samen aan eenvoudige en open IT. Samen vormen wij de community. Samen weten we en bereiken we meer. Altijd als team. Want een goed team is op elkaar ingespeeld. Het beste team heeft open als norm. Zoals wij dus.

// Fun

IT’ers just wanna have fun! Bij het koffiezetapparaat, in team sessies, klant meetings of tijdens een gaaf event binnen of buiten onze kantoormuren. Want als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer een dag te werken. Niet voor niets is plezier maken één van onze belangrijkste waarde.

Crafted by code. Fueled by vrijmibos. Powered by team work.
Crafted by code. Fueled by vrijmibos. Powered by team work.
// The heroes

HCS’ers are the real heroes of our story. Let’s introduce a bunch of them.

Arend Jan Eikelhof - HCS Company
Benoit Schipper - HCS Company
Bart Siebol - HCS Company
70
+
Van de beste Open Source specialisten van Nederland. Met ons hechte team bouwen wij samen aan eenvoudige en open IT. Samen vormen wij de community. Samen weten we en bereiken we meer. Open is de norm.
Bekijk ons team
// Careers

Are you ready to take your career to new heights?

Sta jij open voor een goed gesprek over zowel de inhoud als op persoonlijk vlak? Heb jij passie voor techniek, wil je beter worden in wat je doet en vooral veel (meer) plezier maken? Bekijk dan onze uitdagingen en kom snel langs!