// vacature

Open sollicitatie

Solliciteren? Dat klinkt zo afgezaagd. Wij sparren liever met elkaar over de techniek, de passie en de drive die ons wellicht verbindt.

FTE
Fulltime
Tijdsduur
Onbepaalde tijd
Locatie
De leukste merken van Nederland

Als jij sparringspartners zoekt onder collega’s, je jezelf wilt blijven uitdagen en ontwikkelen en een liefde hebt voor Automation, Containerisatie & Observability, kom dan gewoon eens in de lucht. Wie weet kunnen we jou een plek bieden om plezier te maken en één van de “vakidioten” te worden die bekend staan als HCS’ers!

Bekijk jouw collega’s
""Bij HCS Company heerst een groot 'wij-gevoel'. En dat is nou juist het leuke aan deze club. Wij doen dit en wij komen verder. Natuurlijk hebben we allemaal onze eigen expertises, maar samen kunnen we de wereld aan.""
Arjen de Bruin
Linux Engineer

Wat mag je van ons verwachten?

Heel veel. Teveel om op te noemen, maar doen toch een poging. 1x in de zes weken “bier en biefstuk”, vrijdagmiddag borrel, Texelse Blues en een weekend met HCS collega’s en partners. Daarnaast word je toegevoegd aan een whatsapp groep vol met IT grappen.

Wat betreft salaris. Wij stimuleren ondernemerschap. Wij geloven dat wij met zijn allen bijdragen aan het succes. Daarom bieden wij naast een goed salaris, een winstuitkering en een urenregeling. Hierdoor heb jij je eigen financiën in de hand.

Vervoer is bij ons flexibel in te richten. Zolang het maar werkt. En leuk is. Heb jij een liever een nieuwe leaseauto, een fiets, electrische step of reis je liever met het OV? Wij stemmen het met je af. En zo werkt het ook op welke device jij wil werken. Waar jij goed mee kan werken, dat regelen wij voor je.

Verlof? Meer vrije tijd? Dat kan bij ons. Als jij je urentarget behaald mag je zelf bepalen of je nog die ene reis wilt maken of liever meer uren werkt. Je eigen onderneming.

// Contactformulier
Solliciteer direct!
Als je contact met ons wil opnemen om een nieuw project te bespreken of te solliciteren, vul dan dit contactformulier in. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" indicates required fields

Name*
Max. file size: 512 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.