Automation

Waarom iets twee keer doen als je het ook één keer kunt automatiseren? Leuker. Simpeler. Een luie beheerder is een goede beheerder zeggen ze wel eens. Wij geloven dat 100% van onze werkzaamheden volledig te automatiseren zouden moeten zijn. Groot en klein. Of het gaat om het uitrollen en configureren van één server, 300.000 netwerk devices of om 7.000 containers per seconde.

Automation

De uitdaging

Geautomatiseerd aanmaken, uitrollen, testen. Het automatisch hardenen van systemen. Ze van valide certificaten voorzien. Het automatisch borgen van security en compliancy voor je CISO en IT auditors. Automation is niet meer weg te denken in ons vak. Het is de realiteit, waar we elke dag met plezier aan werken.

Wij vinden onze uitdaging in het automatiseren van zoveel mogelijk van onze werkzaamheden. Bij alles wat we bedenken. Bij alles wat wij maken. Dit maakt niet alleen ons werk zoveel leuker, maar ook wordt jouw IT-omgeving betrouwbaarder en kunnen wijzigingen sneller worden doorgevoerd met voorspelbaar resultaat.

Automate the hell out of IT

Wij maken innovatie werkelijk werkend door automation op basis van open source kennis en technologie. In het werkveld van automation betekent dit dat de community vaak fantastische slimme manieren vindt om werkzaamheden zoveel mogelijk te automatiseren, ongeacht het onderliggende platform. Samen weten we en bereiken we meer.

Wij brengen inzicht door gebruik te maken van artificiële intelligentie. Hierdoor zijn wij in staat om te voorspellen wat aan jouw IT-omgeving moet worden gedaan qua onderhoud. Daarbij is een grote kans dat dit onderhoud al (deels) door een ander is bedacht en vastgelegd. Laat die oplossing dan het uitgangspunt zijn en gezamenlijk maken wij het weer beter. Is het klaar, dan geven we het terug aan de community. Open is de norm. Dat is de basis van onze werkwijze.

Innovatie werkelijk werkend maken. Wij laten het zien. Dat is automation bij HCS Company.