Cloud People

HCS Cloud People, een zusterbedrijf van HCS Company, is ontstaan om een antwoord te bieden op de alsmaar toenemende vraag naar Cloud technologie en expertise. De meerderheid van het bedrijfsleven zit met zijn IT infrastructuur nog in de traditionele IT infrastructuur dat zich minder goed of niet leent voor Cloud specifieke functionaliteiten en mogelijkheden. Uiteindelijk wil het bedrijfsleven het maximale uit zijn dienst of product halen en om dit te realiseren is de inzet van een vorm (public, multi of hybride) van Cloud binnen de infrastructuur niet meer weg te denken.

cloud-people-logo

Focus en expertise op het Cloud platform

HCS Cloud People is een jonge onderneming met focus en expertise op het Public Cloud platform van Amazon (AWS – Amazon Web Services). Het bedrijf is gestart op 1 oktober 2019 met als doelstelling om dé Amazon partner van Nederland te worden. Door bedrijven te adviseren en te ondersteunen in hun uitdagingen om ook gebruik te kunnen maken van het platform dat Amazon aanbiedt.

HCS Cloud People adviseert en ondersteunt bij het implementeren van het Public Cloud platform AWS en zorgt voor een secure, compliant en performant platform (DTAP), inclusief kostenoptimalisatie in het gebruik van AWS.  

Onze AWS specialisten zijn beschikbaar voor Resourcing (detachering) of Consultancy (korte advies of -optimalisatietrajecten of dag ondersteuning).

HCS Cloud People versterkt met zijn Cloud expertise zijn broer HCS Company, een bewezen speler in de markt die zich richt op de on premise Open Source (Red Hat) IT infra. De combinatie van deze werelden maakt dat HCS Cloud People en HCS Company een totaalpakket bieden als het aankomt op IT infrastructuur, waarbij u als organisatie kunt beschikken over het beste van beide werelden.

HCS helpt u graag innovatie werkelijk werkend te maken!

 

hcs-cloud-people