Vernieuwen uit continuïteit

Wij zijn HCS Company, een IT-bedrijf met een missie – innovatie werkelijk werkend maken.

Dit doen wij niet door drastisch te vernieuwen, maar door een brug te slaan tussen het bestaande bekende en nieuwe moderne, flexibele IT. Door uitdagende ideeën om te zetten in werkende realiteit. Als onderdeel van de wereldwijde open source community bouwen wij samen met jou aan de nieuwe toekomst. Zien is geloven.

Wij brengen verandering en innovatie op basis van open source en Red Hat technologie, want wij geloven dat IT leuk, innovatief en simpel kan zijn. Dit doen wij niet door een vast plan te volgen, maar door het op cruciale punten aanpassen van processen, cultuur en technologie.

HubSpot Video

The A-team voor Open Source Technologie

Met de besteOpen Source specialisten van Nederland bouwen wij samen met onze opdrachtgevers en jou aan eenvoudige en open IT. Samen vormen wij de community. Samen weten we en bereiken we meer. Open is de norm.

The A-team voor Open Source Technologie

Onze aanpak is gewoon menselijk

Door onze krachten te bundelen innoveren we. Wij verbinden met onze opdrachtgevers, collega’s en anderen in de community. Het klinkt misschien cliché, maar is echt waar. Wij gaan uit van samen. Dat is essentieel om ideeën om te zetten in realiteit. Daardoor weten wij resultaten te bereiken. Door diversiteit in teams te creëren werken wij aan oplossingen van topkwaliteit. Oplossingen die industrieën compleet vernieuwen. Dit doen wij door rust, stabiliteit en schaalbaarheid aan te brengen.

Wij brengen eenvoud. Wij maken het simpel. Wij maken het verschil.

Onze waarden

Fun, kwaliteit en openheid, vormen het fundament van HCS Company. Dat is de basis van ons dagelijkse werk. Wij helpen onze medewerkers en organisaties succesvol te worden. Dat doen wij door iedere dag weer te werken aan de wereld die wij zo leuk vinden, IT.

Dit doen wij op basis van onze belangrijkste waarden. Deze waarden vormen ons kompas; ze geven richting aan wat wij doen.

01. Ieder in zijn kracht

Mensen maken het verschil. Of ze met plezier naar hun werk gaan is direct te merken. Daarom investeren wij veel in onze mensen. Zo zorgen wij voor vakinhoudelijke kennis, maken we de gekste ideeën waar en zorgen wij voor een prettige ambitieuze werkomgeving. Groeien is niet het doel, de beste zijn wel. Zolang we met zijn allen bij Loetje van “bier en biefstuk” kunnen genieten dan liggen wij op koers.

02. Open Technologie

Er zijn geen woorden die onze toewijding aan technologie kunnen beschrijven. Wij zijn overtuigde open source aanhangers. Doneren onze kennis en kunde aan de community. Waarom? Omdat we daar beter van worden. Ja! Wij zijn inderdaad tech-freaks, geeks, nerds – noem het maar. En daar zijn we trots op! We bieden oplossingen op basis van de modernste technologieën die er zijn. Dat vinden wij gaaf. Op zoek naar het antwoord op de volgende complexe uitdaging. Daag ons uit!

03. Team

Complexe problemen los je niet op in je eentje. Een goed IT-team vereist verschillende persoonlijkheden, benaderingen en een breed scala aan kennis en vaardigheden. Een goed team is op elkaar ingespeeld. Bij voorkeur vormen wij een divers team samen met de mensen van onze opdrachtgevers. Co-sourcing noemen we dat. En laten wij nou net die juiste mensen in huis hebben. Onze mensen weten van aanpakken, hoe ze moeten plannen, hoe ze moeilijkheden kunnen overwinnen en hoe ze de bijdrage van anderen kunnen waarderen. Heb jij de uitdaging? Dan hebben wij het team.

04. Fairplay

Wij hebben solide normen en waarden en dit is belangrijk voor ons. Wij houden ons er aan, wat er ook gebeurt. Bij tegenslag lopen we niet weg, maar komen naar je toe. Wel zo eerlijk, transparant en betrouwbaar. Wij identificeren ons hiermee. Wij draaien niet om de werkelijkheid heen. Geven onze ongezouten mening en advies. We zorgen voor een sfeer waar je open kan communiceren. Wij delen de verantwoordelijkheid van een project. In goede en slechte tijden. Wij staan voor het resultaat.