// Expertise

Containerization. Consider it done.

Schalen. Onbegrensd. En onafhankelijk van onderliggende cloud providers. Dat is onze passie. Voor ongekende wendbaarheid, controle en self-service. Ongelooflijk. Wedden dat het beter kan?

Van plan naar productie en platform binnen no-time. In elke taal naar keuze, voor elke ontwikkelaar, voor ieder team. Met automatisering als basis. Dat is de vrijheid van slimmer werken. Slaap jij beter van ‘s nachts.

The benefits of working with HCS Company.

Leuk die containers, maar wat heb ik eraan? Logische vraag. Containers hebben eindeloos veel voordelen voor jouw organisatie.

Waar automation uitgaat van het automatiseren van handmatige werkzaamheden, maakt containerization een andere manier van werken mogelijk. Geen interne silo’s meer, maar een platform voor iedereen. Zo ontwikkel, test en implementeer je applicaties anno nu. En morgen. Flexibel. Efficiënt. Betrouwbaar.

Alle voordelen op een rij
Verminder resource gebruik in je datacenter(s) met 60%
Verminder downtime
100% geautomatiseerd, 100% veilig
Open Source, dus controleerbaar
Géén vendor lock-in
Onze tech skills
OpenShift
Kubernetes
Terraform
Tekton
Quarkus
Go
Anything-as-code
Rasberry Pi
Argo CD
Ansible
AWX
Elastic
Zabbix
Grafana
Rancher
All things new
Interesse in een samenwerking? App met KP!
// Contactformulier
Enthousiast geworden over onze expertises?
Wil je een nieuw project bespreken of kom je solliciteren? Vul dan dit contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" indicates required fields

Name*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
// Let’s collaborate

Onze diensten

We bieden onze expertise aan in verschillende samenwerkingsvormen. Benieuwd welke het beste bij je past? Neem dan een kijkje bij onze diensten.

// The heroes

Deze containerization specialisten staan voor je klaar.

20
+
Wij zijn de beste containerization specialisten van Nederland. Dat geloven we niet alleen. Dat proberen we ook elke dag weer te zijn. Door het meeste uit elkaar te halen. En onze klanten. Samen vormen wij de community. Samen weten we meer. Bereiken we meer. Powered by teamwork.