// Expertise

Automation.
Everything in motion.

Bespaar, versnel en voorspel. Detecteer, grijp in en bereid voor. Automation is de moderne pilaar voor elke organisatie. We deployen complexe software makkelijk in minuten. En maken pipelines en playbooks waar je “u” tegen zegt. Zelfs onze favoriete koffie heeft een playbook.

Herhaalbaar werk? Dat nooit. Automate the hell out of IT! Zo voorkomen we menselijke fouten. Met behulp van open source kennis en technologie. Ongeacht het platform.

The benefits of working with HCS Company.

Je hoeft niet te durven, maar te doen. Liever gisteren dan vandaag. Waarom? De voordelen van automation stapelen zich al op bij onze klanten.

Nul. Dat is het antwoord op de vraag hoeveel redenen er zouden zijn om het niet te doen. Door te automatiseren optimaliseer je processen, bespaar je kosten en verhoog je de efficiëntie van je organisatie. Niet voor niets geloven wij dat 100% van onze werkzaamheden geautomatiseerd zouden kunnen worden. Slim. Slimmer. Automated.

Alle voordelen op een rij
Altijd up-to-date
Maak complexe taken makkelijk
Maak updates en patches een fluitje van een cent
Voorkom fouten
Elimineer repititief werk, richt je op het uitdagende
Onze tech skills
Infrastructure-as-a-code
Ansible
AWX
Operators
Tekton
ArgoCD
Terraform
Saltstack
Puppet
Gitlab CI
Python
Satellite
BASH
Interesse in een samenwerking? App met Klaas-Pieter!
// Contactformulier
Enthousiast geworden over onze expertise?
Wil je een nieuw project bespreken of kom je solliciteren? Vul dan dit contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" indicates required fields

Name*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
// Let’s collaborate

Onze diensten

We bieden onze expertise aan in verschillende samenwerkingsvormen. Benieuwd welke het beste bij je past, neem een kijkje bij onze diensten.

// The heroes

Deze Automation specialisten staan voor je klaar.

Arjan Tetenburg - HCS Company
Arjen de Bruin - HCS Company
20
+
Wij zijn de beste automation specialisten van Nederland. Dat geloven we niet alleen. Dat proberen we ook elke dag weer te zijn. Door het meeste uit elkaar te halen. En onze klanten. Samen vormen wij de community. Samen weten we meer. Bereiken we meer. Powered by teamwork.