// Expertise

Observability.
Insights in complexity.

Het dashboard van de developers. De beste manier om alles nauwlettend in de gaten te houden. Grijp in als dat moet. Laat draaien als het gaat. Meten is weten. Dat is de schoonheid van IT.

Krijg inzicht als nooit te voren. Detecteer en los problemen snel op, optimaliseer prestaties, en maak doordachte beslissingen op basis van nauwkeurige data. Makkelijk gevisualiseerd voor jou en je collega’s.

Protect your IT. No matter what happens.

Jouw organisatie heeft een platform. Mooi! Maar hoe weet je of ze presteert? Wanneer moet je ingrijpen, debuggen of opschalen? Voorspel wat er gaat gebeuren. Met observability.

Regeren is vooruitzien. In je processen, software en organisatie. Met observability ontstaat inzicht zodat echte vooruitgang vorm kan krijgen. Er zijn honderden voordelen te bedenken voor observability, maar we zetten de vijf belangrijkste even voor je op een rij.

Alle voordelen op een rij
Datagedreven beslissingen nemen
Snel ingrijpen door voorspellingen
Controle en grip op je IT omgeving
Een platform voor iedereen
Performance tuning
Onze tech skills
Prometheus
Grafana
ELK Stack
ElasticSearch
Logstash
Kibana
Loki
Mimir
Oncall
Tempo
K6
Interesse in een samenwerking? App met Klaas-Pieter!
// Contactformulier
Enthousiast geworden over onze expertise?
Wil je een nieuw project bespreken of kom je solliciteren? Vul dan dit contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" indicates required fields

Name*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
// Let’s collaborate

Onze diensten

We bieden onze expertise aan in verschillende samenwerkingsvormen. Benieuwd welke het beste bij je past, neem een kijkje bij onze diensten.

// The heroes

Deze Observability specialisten staan voor je klaar.

Benoit Schipper - HCS Company
48
+
Wij zijn de beste observability specialisten van Nederland. Dat geloven we niet alleen. Dat proberen we ook elke dag weer te zijn. Door het meeste uit elkaar te halen. En onze klanten. Samen vormen wij de community. Samen weten we meer. Bereiken we meer. Powered by teamwork.