Observability

 

 

Transformeer je data naar inzicht en overzicht. Of het nou gaat om logs, metrics of je applicatie performance. Elastic Observability levert.

Schaalbaar, snel en relevant

Inclusief vele integraties "out of the box" voor het collecteren van je data. Relevantie aanbrengen door je data te correleren. Zorgen dat je telemetrie data op een open oplossing verzameld, geïndexeerd en ontsloten wordt. 

Bouw geautomatiseerde rapportages. Koppel met je ticketing systeem. Gebruik de connectors om informatie, alerts en alarmen te sturen via de kanalen die je al gebruikt en kent.

Haal waarde uit je data. Beantwoord business vragen met real time inzichten.

image001

Uitgelicht

01. Elastic Security

Security van je IT infrastuctuur is een noodzaak. Gecombineerd met je observability platform is het een oplosssing die zekerheid en inzicht biedt.

Machine learning voor het geautomatiseerd zoeken van afwijkend gedrag? Zit erin. En nog veel meer.

Meer weten over de SIEM en endppoint beveiligingsoplossingen van Elastic? Kijk hier voor meer informatie.

02. Elastic webinar

Op donderdag 14 april verzorgden wij samen met Elastic een webinar! In deze sessie werd de wet en regelgeving (BIO: baseline informatiebeveiliging overheid) en de koppeling met je IT infrastructuur besproken.

In 45 minuten nemen Ruud van den Oosterkamp, Christiaan Lips en Martijn Möllmann je mee op deze reis en geven je inzicht in de do's en dont's.

Heb je de webinar gemist? Geen probleem! Kijk de Elastic webinar hier terug.