12 September 2019

HCS Company met unieke casus op Red Hat Forum 2019

Jan Buurman
Containerization Events Nieuws
Op woensdag 9 oktober 2019 vindt het jaarlijkse Red Hat Forum plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Bij ons uiteraard vaste prik in onze agenda, bij jou ook? Aan de hand van diverse customer cases, hands-on labs en presentaties kunnen Red Hat geïnteresseerden en liefhebbers hun hart ophalen. Denk aan onderwerpen zoals containers, hybride cloud, Linux, open innovatie, DevOps en DevSecOps. Ook HCS Company is dit jaar te vinden op de beursvloer met een stand en een unieke presentatie in samenwerking met het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Bezoek onze stand die volledig in het teken staat van deze prachtige organisatie. Kom ook luisteren naar het verhaal over hoe Prinses Máxima Centrum, samen met HCS Company, de overstap maakte naar een flexibele research IT omgeving voor 250 onderzoekers.

Expand Your Possibilities

Het thema van het forum dit jaar is “Expand your possibilities”. Als er één organisatie is waarvoor dit geldt, dan is het wel het Prinses Máxima Centrum. Een uniek centrum waar de hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komen. Als je missie is om zo snel mogelijk ieder kind met kanker te genezen met behoud van een optimale kwaliteit van leven, dan is “expand your possibilities” wel het minimale om voor te gaan. Op 18 mei 2018 opende het nieuwe eigen gebouw; een nieuwe fase in de ontwikkeling van het Prinses Máxima Centrum. Daarbij hoort ook het opzetten van een eigen IT infrastructuur

"#open #FAIR #together #children #cancer #dream"
Jos Leendertse - Programma Manager IDT Research - Prinses Máxima Centrum | Jan Buurman - Managing Consultant - HCS Company
Sprekers

Het verhaal achter het project

Hoe bouw je binnen een jaar tijd een flexibele research IT omgeving voor 250 onderzoekers? Met welke partner en hoe werk je samen? Het Prinses Máxima Centrum en HCS Company hebben een samenwerkingsvorm gevonden waarin gezamenlijke  verantwoordelijkheid en respect voor elkaars doelen aan de basis staan van het succes. Noem het OPEN, noem het FAIR, het is in ieder geval enorm effectief, doorspekt met passie, ambitie en realiteitszin. Kom luisteren naar het verhaal over de reis die het Prinses Máxima Centrum en HCS Company samen maken, de resultaten die zij boeken en zeker ook de dromen die nog werkelijkheid moeten worden. De presentatie wordt verzorgt door Jos Leendertse, programma manager IDT Research van het Prinses Máxima Centrum en Jan Buurman, managing consultant bij HCS Company.

Inzamelingsactie

Als je eenmaal zo intensief betrokken bent bij dit bijzondere project en deze mooie organisatie, dan laat het je niet meer los. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze verschrikkelijke ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan tien jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum. Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt. HCS Company draagt deze organisatie een zeer warm hart toe. Daarom staat onze stand dit jaar volledig in het teken van dit prachtige doel. Bezoek onze stand in samenwerking met het Prinses Máxima Centrum, luister naar hun verhaal, leer meer over dit unieke IT project en doneer aan deze helden.