Steun de helden

Ieder jaar krijgen 600 kinderen in Nederland te horen dat zij kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Om ervoor te zorgen dat ieder kind hiervan geneest, met optimale kwaliteit van leven, is het Prinses Máxima Centrum opgezet. 

Begin dit jaar hebben wij van dichtbij mogen meemaken wat voor een indrukwekkende dingen zij doen. Samen met het Prinses Máxima Centrum voeren wij een IT project uit. Wat hebben zorg en IT met elkaar te maken? Om onderzoek te doen naar de verschillende soorten kinderkanker, is een goed werkend IT landschap van cruciaal belang. En daar maken wij ons samen met de IT collega’s van het Prinses Máxima Centrum hard voor. 

Omdat wij graag nog meer willen doen voor de superhelden van het Prinses Máxima Centrum starten wij tijdens de Childhood Cancer Awareness Month onze inzamelingsactie en eindigen deze op 9 oktober tijdens een groot IT forum. Wij gaan er voor om het Prinses Máxima Centrum deze dag een mooie cheque te overhandigen! Dat ieder kind van kanker mag genezen, met een optimale kwaliteit van leven!