Op donderdag 16 mei organiseert HCS Company een meetup waarbij Kees Zwart & Riemer Palstra een recap presenteren over de Red Hat Summit in Denver. Ben jij niet in de gelegenheid geweest om naar Denver af te reizen, maar ben jij wel benieuwd naar alle ins- en outs rondom de RH Summit? Zorg dan dat je hierbij bent!

Wat gaan wij bespreken?

Hét Red Hat Summit 2024. Daar zijn wij bij! Van 6 t/m 9 mei komen in Denver duizenden vakidioten bij elkaar om te leren over de nieuwste Open Source en Cloud Native technologieën. Onze eigen collega’s Kees en Riemer zijn er dit jaar bij. Maar kan jij zelf niet aanwezig zijn in Denver? Dat is jammer. Maar wees niet getreurd. Kees en Riemer delen in Amsterdam graag hun ervaringen van het Red Hat Summit. De nieuwste ontwikkelingen van OpenShift en Ansible komen aan bod. OpenShift, ML en AI, zijn hot. En daar ook. De heren zullen hun eigen inzichten en ervaringen delen en tips geven over hoe je deze nieuwe technologieën kan toepassen. Het beloofd een interessante én gezellige avond te worden. Dat kan je wel aan onze eigen toppers overlaten 😊.

 

AGENDA

17:30 – 18:00:  warm welkom op ons kantoor (Anthony Fokkerweg 61, Amsterdam)
18:00 – 18:30: walking dinner
18:30 – tot sluit: take away van Red Hat Summit 2024 – Riemer Palstra & Kees Zwart

Locatie en bereikbaarheid

HCS Company
Anthony Fokkerweg 61
1059 CP Amsterdam

Het kantoor van HCS Company is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto parkeer je op ons eigen terrein. Bij aankomst is er voorbij de slagboom voldoende parkeergelegenheid.

Mocht je met ov komen kan je uitstappen bij metrostation Henk Sneevlietweg, vervolgens is het nog 10 minuten lopen.

// Meetup Red Hat Summit - Highlights
Meld je nu aan!

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.