Ebook: Containerplatform, een eerste kennismaking

Container-technologie neemt met de dag in populariteit en gebruik toe. In dit ebook geven we een introductie van de container-technologie en containerplatformen. Wat zijn containers? Wat doen ze eigenlijk? En wanneer is het zinvol voor mijn organisatie om met een containerplatform aan de slag te gaan?
wat-zijn-containers-platform-openshift
HCS Company heeft vele organisaties geholpen met het transformeren naar een IT-landschap waarin container-technologie wordt toegepast. Een sterke modernisatie slag van hun applicatielandschap. Het ontbreken van kennis, waardoor sommige organisaties achterblijven met een leeg platform, is iets wat we helaas steeds meer terugzien in de praktijk.
Hoog tijd om onze kennis te delen. Dat is immers dé open source gedachte, waarin we heilig geloven. Zo hebben we onze opgedane kennis & ervaringen omgezet in compacte en informatieve ebooks. Dit is deel 1: een introductie in containers.

Een eerste introductie

Het aantal organisaties dat aan de slag gaat met container-technologie groeit enorm. Maar in begin kan dit vrij complexe materie zijn. In dit document geven we een introductie van de container-technologie en containerplatformen. We beginnen bij de basis en nemen je stap voor stap mee om dit meer context te geven. Bouw je mee?

Casestudy Topicus Finance OpenShift- How Its Done  - HCS Company-thumb
Preview-ebook-containers

Ebook Downloaden

In dit uitgebreide ebook uit ons serie vind je belangrijke basisinformatie over containers en het bijbehorende containerplatform. Het geeft je de theoretische verdieping achter de praktijk en behandeld belangrijke vragen over container technologie. Na het lezen van dit ebook weet je of container technologie een interessante stap kan zijn voor jouw organisatie.

Download ons gratis Ebook

Wat wordt er behandeld?

Uitgebreid Ebook van 13 pagina's over:

noun_icons_2457541

Wat is container technologie?

Hoe werkt het? Wat zijn de voordelen? En wat lost het op?

noun_icons_2457541

De toekomst van containers

Waar plaats je containers in de evolutie? En is container-technologie een blijvertje?

noun_icons_2457541

De organisatie

Waar lopen ontwikkelaars en developers tegenaan in de traditionele werkwijze? Wanneer is het zinvol om de overstap te maken?