23 February 2021
Karen van Diepen benoemd tot nieuwe directeur HCS Company
Karen van Diepen

HCS Company heeft Karen van Diepen (32) benoemd als nieuwe directeur. Van Diepen is al enige tijd lid van het management team, waarbij zij als senior accountmanager al een drijvende kracht was in diverse projecten en een belangrijke spil in relatiebeheer. In haar nieuwe rol wil ze meer focus leggen in de dienstverlening en de ontwikkeling & binding met medewerkers.

Van Diepen: “In bijna 6 jaar tijd is er door Marko Seunninga en K.P. Majoor een prachtig bedrijf neergezet met een duidelijke missie: Helping Clients Succeed. Ik ben trots om hier al 2,5 jaar deel van uit te mogen maken en nu aan de slag te gaan als directeur. We zijn met HCS Company nu in de volgende fase beland, waarbij het essentieel is om focus te houden op waar we naar toe willen groeien. Belangrijk is dat we dat doen met een club van hechte collega’s en specialisten, waarbij kwaliteit, maar ook zeker fun voorop blijven staan.”

De dienstverlening wordt verder aangescherpt. HCS Company richt zich op de specialisaties Technisch Applicatie Beheer (TAB), Site Reliability Engineering (SRE), Automation en Containerisation. Van Diepen: “We brengen meer focus aan in onze dienstverlening. De innovatieve open source wereld ontwikkelt zich razendsnel. Zo speelt containerisatie een belangrijke rol om onze klanten te helpen hun IT-omgeving te moderniseren. Samen met ons team en onze gewaardeerde partners Red Hat, IBM, Elastic en Microsoft maken we innovatie werkelijk werkend.”

Marko Seunninga, voormalig directeur, “We zijn de afgelopen jaren snel gegroeid en in een nieuwe organisatorische fase terechtgekomen. Een fase waarbij je als directeur steeds meer naar binnen wordt gezogen. Van nature speel ik liever buiten waar ik mij kan richten op klanten en partners. Ik ben dan ook ontzettend blij dat Karen de rol van directeur heeft geaccepteerd en ons in deze nieuwe fase gaat leiden. Ik ben ervan overtuigd dat het een groot succes wordt.”

Over Karen van Diepen

Karen van Diepen heeft 10 jaar werkervaring in IT dienstverlening met een sterke focus op de relatie. Eerder was zij al bijna 7 jaar actief bij PEAK-IT. Zij woont samen met Wouter en 2 kinderen: Job (2016) en Moos (2020).