01 April 2021
HCS Company versterkt regionale aanwezigheid en opent nieuwe kantoren
Klaas-Pieter Majoor
Nieuws

Naast het alom geprezen hoofdkantoor in Amsterdam aan de Anthony Fokkerweg 61, openen de bedrijven HCS Company en HCS Cloud People met onmiddellijke ingang 56 regiokantoren verspreid over heel Nederland.

In nauwe samenwerking met de medewerkers, zijn kantoren geopend in: Rotterdam, Houten, ‘s-Hertogenbosch, Apeldoorn, Castricum, Baarn, Vlaardingen, Maarssen, Barsingerhorn, Amsterdam, Rhoon, Waddinxveen, Amersfoort, Weert, Schiedam, Utrecht, Krommenie, Zevenbergen, Wageningen, Almere, Alkmaar, Kudelstaart, Zwanenburg, Culemborg, Harderwijk, Nunspeet, Katwijk aan Zee, Lelystad, Berlicum, Nieuwegein, Capelle aan den IJssel, Deventer, Abbenes, Oosthuizen, Zaandam, Zoetermeer, Soest, Sneek, Emmeloord, Haarlem, Den Haag, Beverwijk, Maasland, Veenendaal en Strijen.

Perfecte afstemming op regionale behoefte

Vooral het gevoel “weer ergens bij te horen” was een veel gehoorde opmerking na het in gebruik nemen van de regiokantoren. De koffie is beter dan op het hoofdkantoor en de werkplek is goed afgestemd op de regionale behoefte. Zo kan er optimaal gebruikt gemaakt worden van locale brandstoffen zoals de Limburgse Vlaai, Brabantse Worstenbroodjes, Bossche Bollen, Fryske dúmkes en Domtorentjes.

Regiodirecteur Karen van Diepen: “Sinds ons regiokantoor geopend is, kom ik regelmatig mijn man tegen bij de koffieautomaat. Heerlijk om het met hem ook eens over koetjes en kalfjes te hebben.”

Karen van Diepen vanuit haar regionale werkplek

Met deze nieuwe werkplek zijn de HCS medewerkers er flink op vooruit gegaan. Zo mochten sommigen al voordat ze in dienst waren hun regiokantoor volledig naar eigen smaak inrichten. Ook het woon-werk verkeer is geminimaliseerd. Thierry Peters, Managing Partner van HCS Cloud People: “De leaseauto is inmiddels verleden tijd, alles wordt software defined.”