26 September 2022

Hét boek over Site Reliability Engineering in Nederland

SRE
Wat gebeurt er als je een software engineer vraagt om een beheer team op te zetten? Hoe combineer je betrouwbaarheid met flexibiliteit en veiligheid? Welkom in de wereld van Site Reliability Engineering (SRE). Speciaal voor de Nederlandse markt, heeft HCS Company een boek geschreven over dit onderwerp: “Polder SRE”.
“Een octopus tussen Hollandse tulpen.” is de titel van dit verhelderend boek over het vakgebied van de Site Reliability Engineer in Nederland. SRE neemt wereldwijd steeds grotere vormen aan. Het is al bijna een “hype” te noemen vergelijkbaar aan DevOps. Iedereen praat erover, maar in Nederland is er nog maar weinig over geschreven. Wat is het precies? Wat doet een SRE-er de hele dag? Wat heeft een organisatie er aan? Welke uitdagingen kom je tegen? Genoeg vragen… dus tijd voor een boek over dit onderwerp!
In het boek ‘Polder SRE’ belichten de auteurs Jan Buurman en Benoit Schipper Site Reliability Engineering voor de Nederlandse markt. Hoe past SRE in de Nederlandse organisaties en waarom is dit een essentiële schakel? Benieuwd? Download nu het boek!

De boeklaunch

Op donderdag 22 september 2022 is het Polder SRE boek officieel gelanceerd! Het was een feest om bij te zijn. De auteurs gaven unieke insides over het boek en belichtte SRE via verschillende invalshoeken.

// Download e-book
Download e-book: Polder SRE
Wat gebeurt er als je een software engineer vraagt om een beheer team op te zetten? Hoe combineer je betrouwbaarheid met flexibiliteit en veiligheid? Welkom in de wereld van Site Reliability Engineering (SRE). Speciaal voor de Nederlandse markt, heeft HCS Company een boek geschreven over dit onderwerp: "Polder SRE". Benieuwd? Download het gratis e-book nu! En ontvang hem in je mail.

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.