10 April 2020

Ebook: Containerplatform, een eerste kennismaking

Containerization
Containertechnologie neemt met de dag in populariteit en gebruik toe. In dit ebook geven we een introductie van de container-technologie en containerplatformen. Wat zijn containers? Wat doen ze eigenlijk? En wanneer is het zinvol voor mijn organisatie om met een containerplatform aan de slag te gaan?
HCS Company heeft vele organisaties geholpen met het transformeren naar een IT-landschap waarin container-technologie wordt toegepast. Een sterke modernisatie slag van hun applicatielandschap. Het ontbreken van kennis, waardoor sommige organisaties achterblijven met een leeg platform, is iets wat we helaas steeds meer terugzien in de praktijk.
Hoog tijd om onze kennis te delen. Dat is immers dé open source gedachte, waarin we heilig geloven. Zo hebben we onze opgedane kennis & ervaringen omgezet in compacte en informatieve ebooks. Dit is deel 1: een introductie in containers.

Een eerste introductie

Het aantal organisaties dat aan de slag gaat met container-technologie groeit enorm. Maar in begin kan dit vrij complexe materie zijn. In dit document geven we een introductie van de container-technologie en containerplatformen. We beginnen bij de basis en nemen je stap voor stap mee om dit meer context te geven. Bouw je mee?

// Download e-book
Download e-book: Containerplatform, een eerste kennismaking
Containertechnologie neemt met de dag in populariteit en gebruik toe. In dit ebook geven we een introductie van de container-technologie en containerplatformen. Wat zijn containers? Wat doen ze eigenlijk? En wanneer is het zinvol voor mijn organisatie om met een containerplatform aan de slag te gaan? Benieuwd? Download het gratis e-book nu! En ontvang het e-book in je mail.

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.