Verdiende Nachtrust

Lig je wel eens wakker van je IT-omgeving? Wie houdt het overzicht? Kan het sneller en minder handmatig? Ben je ’s avonds nog aan het patchen en updaten? Wij helpen je er graag vanaf door jouw IT-omgeving te beheren. En niet alleen beheren we je IT-omgeving. We innoveren en vernieuwen deze ook in een gezamenlijke ontdekkingstocht. We slaan een brug tussen het bestaande en moderne, flexibele IT. En geven jou en je team je verdiende nachtrust terug.

open source support

Open Source Support

Volledig uit handen. Wel samen.

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Eén team, één doel. Flexibel op- en afschalen. Bijsturen waar nodig. Altijd nodig. Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Wij beheersen de relevante technologieën en automatiseren zoveel mogelijk van ons werk. We doen aan kennisoverdracht. Jullie kennen de uitdagingen van je organisatie. Samen nemen we verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en het lifecycle management van jouw IT platform.

We monitoren jouw omgeving, inclusief berichtenverkeer, 24/7 op basis van geavanceerde software. We grijpen in als dat nodig is. Altijd samen met jou. Onze Site Reliability Engineers zijn gewend om te werken met infrastructuur en middleware in complexe applicatielandschappen. We staan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur voor je klaar vanaf onze remote locatie, en komen bij je langs als dat nodig is.

Daarnaast automatiseren we je omgeving waar maar enigszins mogelijk door gebruik te maken van Ansible en Ansible Tower.

 

Innoveren

Wil je je richten op innovatie in plaats van beheer? Draag het (technisch applicatie) beheer van jouw platform over aan onze experts. Een groeiend aantal organisaties ging je voor, en niet zonder resultaat! Of het nu gaat om software-defined platformen als Ansible, RHV, OpenStack, OpenShift, Kubernetes, of  publieke cloud platformen als AWS, Azure, GCP: grote kans dat we je kunnen helpen met beheer zodat jij je weer kunt richten op innovatie.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

Klantencases

Onze vormen van samenwerken

01. Resourcing

  • Tijdelijke inzet, blijvende impact. Een engineer van HCS Company vergeet je niet snel. Zeer ervaren. Super gemotiveerd. Vakidioot. Tikkeltje bijzonder. Hij brengt je een stap verder.

02. Consulting

De ervaring spat er vanaf! Wij zijn allround: Been there, done that. Gebruik onze kennis bij specifieke, afgebakende onderwerpen en voorkom dat je het wiel zelf gaat uitvinden. 

03. Co-sourcing

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Samen één team, één doel. Flexibel op- en afschalen. Bijsturen waar nodig. Altijd nodig. Samenwerken op basis gelijkwaardigheid.

Verschillende uitdagingen vragen om verschillende manieren van werken. Verder praten over de beste aanpak voor jouw uitdaging?

Samenwerkingsvormen

Contact

Mocht je het beheer al hebben ingeregeld bij HCS Company, dan kun je dag en nacht op ons rekenen. Of het nu gaat om subscripties van Red Hat software, om het beheren van je bestaande platform, of beiden: bel / mail ons voor de nodige ondersteuning.

Ons mailadres: reliability@hcs-company.com

Ons telefoonnummer: +31 (0)20 - 24 44 89