Extra versterking

Wil jij innovatie werkelijk werkend maken binnen je eigen organisatie? En kan je daarvoor wat hulp gebruiken van buitenaf? Wij bieden bij HCS Company verschillende vormen waarin wij kunnen samenwerken. Als geen ander weten wij namelijk dat verschillende uitdagingen vragen om verschillende manieren van werken. En, wij gaan geen uitdaging uit de weg ;)

foto_element-04

Resourcing Engineers

Tijdelijke inzet. Blijvende impact.

Er is altijd wel een reden waarom er behoefte is aan een flexibele schil. Wat de reden ook is. Wij zijn er om te helpen. Tijdelijk of een langdurige inzet van een onze engineers? Wij zorgen voor de juiste match.

Bij ons werken ruim 50 engineers die allemaal hun eigen expertise hebben. Wij geloven in continuïteit in vernieuwing. En in vernieuwing in continuïteit. Door een brug te slaan tussen het bestaande, bekende en de moderne, innovatieve IT. Dit betekent dat wij onze klanten helpen bij bijvoorbeeld het inzetten van engineers die het traditionele technisch applicatiebeheer kennen. Of engineers die onze klanten helpen bij het inzetten en beheren van nieuwe technologieën als Ansible, OpenShift, Kubernetes, AWS of Azure.  Maar ook engineers die een brug slaan tussen development en operations, onze Site Relalibility Engineers.

Wat mag je eigenlijk van onze engineers verwachten? Dat zij zeer ervaren zijn. Eigenwijs. Vakidioot. Enorm gemotiveerd. Om jou en je team een stap verder te brengen. En niet onbelangrijk: onvoorwaardelijk gesteund door interne collega’s. Een engineer van HCS Company is nooit alleen, die vergeet je niet snel!

Onze IT Helden dagelijks aan het werk bij...

Onze vormen van samenwerken

01. Resourcing

  • Tijdelijke inzet, blijvende impact. Een engineer van HCS Company vergeet je niet snel. Zeer ervaren. Super gemotiveerd. Vakidioot. Tikkeltje bijzonder. Hij brengt je een stap verder.

02. Consulting

De ervaring spat er vanaf! Wij zijn allround: Been there, done that. Gebruik onze kennis bij specifieke, afgebakende onderwerpen en voorkom dat je het wiel zelf gaat uitvinden. 

03. Co-sourcing

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Samen één team, één doel. Flexibel op- en afschalen. Bijsturen waar nodig. Altijd nodig. Samenwerken op basis gelijkwaardigheid.

04. Support

Wil je je richten op innovatie in plaats van beheer? Draag het (technisch applicatie) beheer van jouw platform over aan onze experts. Een groeiend aantal organisaties ging je voor, en niet zonder resultaat! Lees meer >

Verschillende uitdagingen vragen om verschillende manieren van werken. Verder praten over de beste aanpak voor jouw uitdaging?

Samenwerkingsvormen

Kop koffie?

Ben je op zoek naar tijdelijke versterking? En zoek je het schaap met vijf poten? Grote kans dat wij je kunnen helpen. Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op. Of het nu gaat om een kop koffie, een kennismaking of om eens te achterhalen wat je nu écht zoekt! Uiteraard mag je ook direct contact opnemen met ons via het algemene nummer 020-2618375.