Red Hat

Red Hat is wereldwijd marktleider op het gebied van Enterprise Open Source Software oplossingen, zoals OpenShift, Linux, Ansible, OpenStack en Virtualisatie. Deze software wordt in community's ontworpen (open is de norm) en Red Hat verzorgt een compleet pakket aan ondersteuning voor het bedrijfsleven. Hierdoor kun je zorgeloos en met de juiste support met deze krachtige software aan de slag.

HCS Company is marktleider en Premier Partner van Red Hat in Nederland.

 

red-hat-logo

 

Verschillende manieren hoe we samenwerken

01. Resourcing

  • Tijdelijke inzet, blijvende impact. Een engineer van HCS Company vergeet je niet snel. Zeer ervaren. Super gemotiveerd. Vakidioot. Tikkeltje bijzonder. Hij brengt je een stap verder.

02. Consulting

De ervaring spat er vanaf! Wij zijn allround: Been there, done that. Gebruik onze kennis bij specifieke, afgebakende onderwerpen en voorkom dat je het wiel zelf gaat uitvinden. 

03. Co-sourcing

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Samen één team, één doel. Flexibel op- en afschalen. Bijsturen waar nodig. Altijd nodig. Samenwerken op basis gelijkwaardigheid.

Verschillende uitdagingen vragen om verschillende manieren van werken. Verder praten over de beste aanpak voor jouw uitdaging?

Samenwerkingsvormen