Red Hat

Red Hat is wereldwijd marktleider op het gebied van Enterprise Open Source Software oplossingen, zoals OpenShift, Linux, Ansible, OpenStack en Virtualisatie. Deze software wordt in community's ontworpen (open is de norm) en Red Hat verzorgt een compleet pakket aan ondersteuning voor het bedrijfsleven. Hierdoor kun je zorgeloos en met de juiste support met deze krachtige software aan de slag.

HCS Company is marktleider en Premier Partner van Red Hat in Nederland. Daarnaast zijn we zeer trots dat we onlangs ook uitgeroepen zijn tot Red Hat Container Platform Specialist

 

red-hat-logo

 

Red Hat specialisten

HCS Company bouwt met de beste Red Hat specialisten van Nederland  aan eenvoudige en open IT. Samen vormen wij de community. Samen weten we en bereiken we meer. Open is de norm.

Dit is wat onze partners over ons zeggen:

Dick Lans, voormalig Country Manager Red Hat Nederland: “In de samenwerking met HCS Company waarderen we hun drive, kennis en ervaring op het gebied van klantimplementaties. Als consulting partner vullen zij onze diensten aan met een organisatorische blik die nodig is voor een succesvolle implementatie. Samen hebben we inmiddels meerdere Red Hat Container Platform implementaties gedaan, geheel volgens de Open Source gedachte. We hopen dat nog jaren te blijven doen.”

Sven Groot, Global Director IBM & Red Hat bij Ingram Micro: “Wij werken graag samen met partners die de focus hebben rondom de Open Source gedachte; het volledig open en transparant werken aan kwaliteit. Of het nu gaat om onze partners, de eindklant of ons zelf: HCS Company levert wat ze belooft. Ze hebben inmiddels meerdere succesvolle implementaties van het Red Hat Container Platform mogen opleveren.”

Paul Hermans, Executive Director Cloud & Software bij Ingram Micro: “Als Ingram Micro zijn we altijd op zoek naar manieren waarbij we partners kunnen helpen om onderscheidende waarde te leveren richting de eindklant. Het optimaliseren en het transformeren van infrastructuren wordt een steeds belangrijker component. Niet leveren wat noodzakelijk is, maar kijken naar oplossingen die een infrastructuur anders kunnen inrichten waardoor je een omgeving creëert die veel efficiënter is, kosten bespaard of misschien zelfs meer business kan opleveren voor de eindklant. Dat is precies waar HCS Company mee aan de slag is gegaan. We zijn trots dat HCS Company onze partner is en de Red Hat Container Platform Specialist Status heeft behaald.”

Verschillende manieren hoe we samenwerken

01. Resourcing

  • Tijdelijke inzet, blijvende impact. Een engineer van HCS Company vergeet je niet snel. Zeer ervaren. Super gemotiveerd. Vakidioot. Tikkeltje bijzonder. Hij brengt je een stap verder.

02. Consulting

De ervaring spat er vanaf! Wij zijn allround: Been there, done that. Gebruik onze kennis bij specifieke, afgebakende onderwerpen en voorkom dat je het wiel zelf gaat uitvinden. 

03. Co-sourcing

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Samen één team, één doel. Flexibel op- en afschalen. Bijsturen waar nodig. Altijd nodig. Samenwerken op basis gelijkwaardigheid.

Verschillende uitdagingen vragen om verschillende manieren van werken. Verder praten over de beste aanpak voor jouw uitdaging?

Samenwerkingsvormen