Microsoft

Microsoft is ’s werelds grootste softwarebedrijf en draagt enorm bij aan de open source community wereld wijd. Met de combinatie van Microsoft en open source bieden we onze klanten keuzes, top technologie en een betrokken community. Samen maken we het verschil in de wereld van hybride platformen.

Dankzij deze intensieve samenwerking zijn we in staat om onze klanten te helpen bij het innoveren en gebruik maken van hybride platformen. Of het nu gaat om Azure Red Hat OpenShift , pure open source of Azure Devops: onze kennis, innovatiedrang en ervaring stellen ons in staat om klanten ook op het gebied van Microsoft verder te helpen.

Microsoft Gold Partner

HCS Company is Micosoft Gold Partner.

Helping Ortec Finance succeed

Hybride platformen, daar worden HCS-ers blij van! In die hoedanigheid heeft HCS Company Ortec Finance geholpen om een 'batteries included' cloud-native platform te maken op Azure Red Hat OpenShift.

Logo ortec finance

Vorig jaar werkte Ortec Finance samen met HCS Company en Microsoft om cloud native te gaan en het Ortec Finance Cloud Application (OFCA) platform te bouwen. Het platform is een combinatie van open-source technologieën en managed services op Azure. De reden voor dit project wordt beschreven door Milan Seijbel: 

"Hoe kunnen we de mannier waarop we onze klanten bedienen verder optimaliseren?"

Op deze vraag hebben wij samen met Microsoft een antwoord gevonden.