Helping as a Service: HCS-ers at your service.

Alle kennis van HCS Company onder één knop tot je beschikking? Als dat zou kunnen. Simpel. Zonder poespas. Geen gedoe en zeker geen kleine lettertjes. 

Met HaaS bieden we onze kennis aan. Zonder barrières. Inbellen of chatten en klaar. Een contractvorm volledig in lijn met ons DNA: 'Let's Get Real'. Samen resultaten behalen. Een succesformule die werkelijk werkt!

Wat houdt HaaS in?

HCS-ers at your service! Met HaaS bieden we een bijzondere ondersteuningsdienst aan onze klanten.
Op basis van een contract van slechts één A4-tje bieden we:

01. Eerste hulp

Gaat er iets ernstig fout? Is er een calamiteit en heb je dringend  ondersteuning nodig? Je hebt direct contact via onze EHBO service.

02. Sparren

Zoek je antwoord op een vraag? Hulp bij een actie? Geen bloedspoed, maar je wilt niet wachten tot het vragenuur. Zoek ons op via ons Slack kanaal. 

03. Vragenuur

Wekelijks plannen we een vragenuur met jullie. Wij beantwoorden vragen. Jullie informeren ons. Zo houden ook wij onze kennis actueel. Noodzakelijk voor snel bieden van hulp.

04. Samen klussen

Een vraagstuk, een probleem ongeacht de expertise. Klein of groot. We werken samen aan het resultaat en klaren de klus. Of het nu gaat om een kennissessie of een verhuizing...! Ook meerdaagse werkzaamheden zijn te plannen.

05. Roadmap updates

Eén keer per kwartaal organiseren we een sessie om jullie inhoudelijke koers door te nemen. Wij informeren jullie over nieuwe ontwikkelingen op basis van een roadmap. Samen mappen we dit op jullie behoeftes.

06. Direct toegang tot onze kennisbank

Het delen van kennis wordt iedereen beter van. Wij voorzien jullie van relevante informatie. Denk aan:  Slack kanalen, je eigen dossier, kennissessies, opnames van online meetings, inloopspreekuur, documenten en video’s.

HaaS inrichtingsstructuur v1

Helpen als Succesformule

Helping as a Service (HaaS) is een succesformule die werkelijk werkt. Maar hoe werkt dat dan? Hier lees je er meer over!

Logo HCS website