Elastic

Elastic is het bedrijf achter de Elastic Stack - dat is opgebouwd met de open source producten Elasticsearch, Kibana, Beats en Logstash (voorheen ook bekend als de ELK Stack). Betrouwbaar en veilig gegevens uit elke bron, in elk formaat, opslaan, zoeken, analyseren en visualiseren in realtime.

Op de stack zijn een aantal oplossingen gebouwd, Search, Observability en Protect.

partnerlogo

Search, Observability en Protect

Iedere oplossing maakt gebruik van dezelfde onderliggende bouwblokken maar bedient verschillende use cases.

Aangezien de stack zeer open is, zijn er ook legio andere use cases mee ontwikkeld. Denk o.a. aan Uber (koppelen klant-chauffeur middels geo locatie), Tinder (search en matching), Netflix (filmpje zoeken?), grote banken en credit card maatschappijen voor security en business intelligence, en observability voor vele ICT infrastructuren.

Wat de use case ook is, Elastic Stack bied alle bouwstenen om dit snel en schaalbaar te realiseren. Dus ook bezig met "data driven"? Weten wat er gebeurt binnen je ICT domein? Goed beschermd willen zijn? Neem contact op. We helpen graag met jouw use case.

ElasticStack_Solutions_Overview

Uitgelicht

01. Elastic Security

Security van je IT infrastuctuur is een noodzaak. Gecombineerd met je observability platform is het een oplosssing die zekerheid en inzicht biedt.

Machine learning voor het geautomatiseerd zoeken van afwijkend gedrag? Zit erin. En nog veel meer.

Meer weten over de SIEM en endppoint beveiligingsoplossingen van Elastic? Kijk hier voor meer informatie.

02. Elastic Observability

Ook benieuwd hoe je data omzet naar inzicht? Inzicht waarop je kunt acteren. Of het nou gaat om logs, metrics of het meten van de performance van je applicaties. Elastic observability levert. In (near) real time, in grote hoeveelheden en relevantie.

Sluit ook aan bij een oplossing die die werkt. On prem, cloud of hybride. En waar je alleen betaald voor de resources die je gebruikt.

Kijk hier voor je stap naar inzicht!

03. Elastic webinar

Op donderdag 14 april verzorgden wij samen met Elastic een webinar! In deze sessie werd de wet en regelgeving (BIO: baseline informatiebeveiliging overheid) en de koppeling met je IT infrastructuur besproken.

In 45 minuten nemen Ruud van den Oosterkamp, Christiaan Lips en Martijn Möllmann je mee op deze reis en geven je inzicht in de do's en dont's.

Heb je de webinar gemist? Geen probleem! Kijk de Elastic webinar hier terug.