Security

 

 

Dit biedt Elastic Security

Bouw een complete beveiliging met de Elastic stack. Bevat zowel een SIEM (security incident & event management) als een endpoint oplossing.

Automatiseer het detecteren van bedreigingen en het opvolgen hiervan

Gebruik standaard aanwezig beveiligingsregels (MITRE ATT&CK) en/of breidt uit met je eigen regels.  Open, flexibel en snel.

Ga terug in de tijd. Wat gebeurde er 6 weken geleden? Geef een eenduidig dashboard met relevente, doorzoekbare informatie aan je security analist (en/of aan het SOC)

Bescherm je IT systemen tegen malware en ransomware

Maak gebruik van Machine Learning jobs om afwijkend gedrag te detecteren.

Gebruik je logging voor security en observability. DevSecOps. Samen nog sterker.

image001

Uitgelicht

01. Elastic Observability

Ook benieuwd hoe je data omzet naar inzicht? Inzicht waarop je kunt acteren. Of het nou gaat om logs, metrics of het meten van de performance van je applicaties. Elastic observability levert. In (near) real time, in grote hoeveelheden en relevantie.

Sluit ook aan bij een oplossing die die werkt. On prem, cloud of hybride. En waar je alleen betaald voor de resources die je gebruikt.

Kijk hier voor je stap naar inzicht!

02. Elastic webinar

Op donderdag 14 april verzorgden wij samen met Elastic een webinar! In deze sessie werd de wet en regelgeving (BIO: baseline informatiebeveiliging overheid) en de koppeling met je IT infrastructuur besproken.

In 45 minuten nemen Ruud van den Oosterkamp, Christiaan Lips en Martijn Möllmann je mee op deze reis en geven je inzicht in de do's en dont's.

Heb je de webinar gemist? Geen probleem! Kijk de Elastic webinar hier terug.