Elastic

 

Elastic is het  bedrijf achter de Elastic Stack - dat bestaat uit de open source producten Elasticsearch, Kibana, Beats en Logstash (ook bekend als de ELK Stack). Betrouwbaar en veilig gegevens uit elke bron, in elk formaat, zoeken, analyseren en visualiseren in realtime.

Van aandelenkoersen tot Twitter-streams, Apache-logs tot WordPress-blogs, samen met Elastic helpen we  mensen hun gegevens op een andere manier te verkennen en analyseren door middel van de kracht van zoeken.

elastic-partner-SI-elite-light

HCS Company is Platinum Partner van Elastic in Nederland.

 

Elastic Engineers

HCS Company bouwt met de beste Elastic Engineers van Nederland  aan eenvoudige en open IT. Samen vormen wij de community. Samen weten we en bereiken we meer. Open is de norm.

Verschillende manieren hoe we samenwerken

01. Resourcing

  • Tijdelijke inzet, blijvende impact. Een engineer van HCS Company vergeet je niet snel. Zeer ervaren. Super gemotiveerd. Vakidioot. Tikkeltje bijzonder. Hij brengt je een stap verder.

02. Consulting

De ervaring spat er vanaf! Wij zijn allround: Been there, done that. Gebruik onze kennis bij specifieke, afgebakende onderwerpen en voorkom dat je het wiel zelf gaat uitvinden. 

03. Co-sourcing

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Samen één team, één doel. Flexibel op- en afschalen. Bijsturen waar nodig. Altijd nodig. Samenwerken op basis gelijkwaardigheid.

Verschillende uitdagingen vragen om verschillende manieren van werken. Verder praten over de beste aanpak voor jouw uitdaging?

Samenwerkingsvormen