Elastic

Elastic is het bedrijf achter de open source producten Elasticsearch, Kibana, Beats en Logstash (ook bekend als de ELK Stack of Elastic stack).
Betrouwbaar, schaalbaar en veilig gegevens uit elke bron, in elk formaat, zoeken, analyseren en visualiseren in realtime.
En met de vele connectors integreer je snel in je bestaande IT landschap.

Grote kans dat je Elastic in je dagelijkse leven al gebruikt. Het is onder andere de technologie onder apps als Uber, Tinder en de zoekmachine voor Netflix.

Van creditcard transacties tot Twitter-streams, infra-logs & metrics tot applicatie performance, samen met Elastic helpen we mensen hun gegevens op een andere manier te verkennen en te analyseren door middel van de kracht van zoeken.

elastic-partner-SI-elite-light

HCS Company is Elite Partner van Elastic in Nederland.

Elastic Certified Engineers

HCS Company bouwt met de beste Elastic Engineers van Nederland  aan jouw oplossing. Samen vormen wij de community. Samen weten we en bereiken we meer. Open is de norm. Gebaseerd op de 3 pijlers van Elastic stack: Search, observe & protect, kunnen we vele use cases bouwen. Informeer vrijblijvend wat het voor jou kan betekenen.

 

elastic-search-logo-color-horizontal observability-logo-color-horizontal security-logo-color-horizontal

 

Verschillende manieren hoe we samenwerken

01. Resourcing

  • Tijdelijke inzet, blijvende impact. Een engineer van HCS Company vergeet je niet snel. Zeer ervaren. Super gemotiveerd. Vakidioot. Tikkeltje bijzonder. Hij brengt je een stap verder.

02. Consulting

De ervaring spat er vanaf! Wij zijn allround: Been there, done that. Gebruik onze kennis bij specifieke, afgebakende onderwerpen en voorkom dat je het wiel zelf gaat uitvinden. 

03. Co-sourcing

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Samen één team, één doel. Flexibel op- en afschalen. Bijsturen waar nodig. Altijd nodig. Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid.

04. SAAS

HCS kan je ook volledig ontzorgen! Heb je zelf niet het team, de kennis, de tijd? Laat ons jouw Elastic oplossing als een dienst aanbieden. Dit alles in een helder en duidelijk abonnementsmodel.
Makkelijker kunnen we ‘t niet maken....

Verschillende uitdagingen vragen om verschillende manieren van werken. Verder praten over de beste aanpak voor jouw uitdaging?

Samenwerkingsvormen