E-book: De voordelen van OpenShift

Er zijn 1001 redenen om OpenShift in te gaan zetten in je organisatie. Als je een containerplatform daadwerkelijk gaat implementeren of verder doorontwikkeld is het belangrijk om de te behalen doelen - en daarmee dus de voordelen - helder te hebben. Niet alleen welke er potentieel allemaal zijn, maar ook waarom ze zo belangrijk zijn. En belangrijker nog... of ze wel van toepassing gaan zijn binnen jouw organisatie. Ons e-book helpt je de juiste realistische verwachtingen te scheppen.
Cover-Ebook-voordelen-openshift-download
HCS Company heeft vele organisaties geholpen met het transformeren naar een IT-landschap waarin container-technologie wordt toegepast. Een sterke modernisatie slag van hun applicatielandschap. Het ontbreken van kennis, waardoor sommige organisaties achterblijven met een leeg platform, is iets wat we helaas steeds meer terugzien in de praktijk.
Hoog tijd om onze kennis te delen. Dat is immers dé open source gedachte, waarin we heilig geloven. Zo hebben we onze opgedane kennis & ervaringen omgezet in compacte en informatieve e-books. Dit is deel 2, specifiek over de voordelen van containertechnologie, waarbij we bewust hebben gekozen voor OpenShift. Uiteraard kun je dit ook breder trekken dan specifiek dit product.

De voordelen voor jouw organisatie

Zoveel voordelen, maar je hebt alleen wat aan de voordelen als ze van toepassing zijn binnen jouw unieke situatie. Ons e-book geeft je alle handvatten om realistische verwachtingen te scheppen. Inclusief veel praktische tips die we hebben opgedaan als marktleider op het gebied van OpenShift implementaties.

Preview-Ebook-voordelen-OpenShift
download-gratis-ebook

E-book Downloaden

In dit uitgebreide ebook uit ons serie van maar liefst 20 pagina's vind je alle voordelen over OpenShift op een rijtje, inclusief een hoofdstuk met mythes en onrealistische verwachtingen. Na het lezen van dit e-book heb je een juiste kijk op de voordelen van OpenShift en weet je of het zinvol is voor jullie organisatie om hiermee aan de slag te gaan.

Download ons gratis e-book

Wat wordt er behandeld?

Uitgebreid e-book van 20 pagina's over:

noun_icons_2457541

Welke mythes leven er in de praktijk?

Over OpenShift en de voordelen wordt online heel veel geschreven maar helaas ook diverse onwaarheden. Belangrijk om ook deze even op een rijtje te zetten. Let's get real! Wat moet je niet van OpenShift verwachten?

noun_icons_2457541

Wat zijn nu de voordelen?

De 7 meest besproken voordelen op een rijtje, inclusief een plukboek van ruim 40 voordelen overzichtelijk verdeeld in 6 specifieke onderdelen binnen organisaties.

noun_icons_2457541

Hoe benut je de voordelen?

Zoveel voordelen, maar wat is nu van toepassing binnen jouw organisatie? Wij geven je handvatten om realistische verwachtingen te scheppen én waar te maken.