Samenwerken

Wil je met ons op ontdekkingstocht om innovatie werkelijk werkend te maken? Om tot nieuwe inzichten te komen. Door een brug te slaan tussen het bestaande en moderne, flexibele IT.

Wij weten als geen ander dat verschillende uitdagingen vragen om verschillende manieren van werken. Benieuwd hoe wij kunnen samenwerken?

Samenwerken

1. Resourcing

Tijdelijke inzet, blijvende impact. Een engineer van HCS Company vergeet je niet snel. Zeer ervaren. Super gemotiveerd. Eigenwijs. Toegankelijk. Vakidioot. Tikkeltje bijzonder. Stelt alles in het werk om jou en je team een stap verder te brengen. Onvoorwaardelijk gesteund door collega’s. Tijdelijke een topper nodig? Grote kans dat we je kunnen helpen.

2. Consultancy

Je mag het niet hardop zeggen, maar in ons vakgebied zijn er maar weinig zo all-round en ervaren als onze consultants. Gebruik onze kennis bij specifieke, afgebakende onderwerpen en voorkom dat je het wiel zelf gaat uitvinden. Ongeacht de puzzel, we lossen hem op. Samen met jou! Wij fixen performance issues en moderniseren ontwikkelstraten.

Wij automatiseren handmatig werk. We implementeren containerplatformen en stellen cloud-strategieën op. Wij analyseren en moderniseren legacy applicaties. Wij geven DevOps trainingen. We stellen business cases op en realiseren die.

Kortom: Wij nemen jou en jouw collega’s op sleeptouw.

3. Co-sourcing

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Eén team, één doel. Flexibel op- en afschalen. Bijsturen waar nodig. Altijd nodig. Samenwerken op basis gelijkwaardigheid. Samen vormen we een multidisciplinair team van consultants met een helder geformuleerd, gemeenschappelijk doel. Wij beheersen de relevante technologieën. Doen aan kennisoverdracht. Jullie kennen de uitdagingen van je organisatie. We nemen gezamenlijk verantwoordelijkheid voor het slagen van het project. Zien is geloven.