Data & integration

Ontdek met ons de kracht van data. Verbind apps, data en devices. Kom tot nieuwe inzichten. Gebruik actuele en voorspellende informatie. Ongeacht waar de data vandaan komt. Wij weten er raad mee. Stop met kopiëren en de wir-war aan ETL-scripts. Geef anderen toegang. Of beperk juist de toegang door een data-firewall. Wij maken je data veilig, doorzoekbaar, snel en real-time beschikbaar. 

Data & integration

Groei

Data groeit enorm. Of het nu gaat om logs, metrics, berichten, bestandsuitwisseling, databases, excel sheets of alerts: wij maken je data veilig, doorzoekbaar, snel en real-time beschikbaar. Dit doen we door moderne, open source technologieën slim te combineren met bestaande databases en legacy applicaties die je al hebt staan. Hierdoor maken we van data nuttige informatie. Informatie waarmee je kunt voorspellen wat er gaat gebeuren. Informatie die je kunt delen met anderen.

Unlock and connect

IT van vandaag kent nauwelijks nog beperkingen. Horizontaal schalen in de cloud is de norm. Inclusief Real-time analyses. Met behulp van ElasticSearch, Fluentd, Kibana maken we de data doorzoekbaar en beschikbaar voor jouw klanten en collega’s. Wedden dat ze daar blij van worden? Geen tickets meer inschieten voor logfiles, maar self-service voor developers en data-scientists. Klanten en partners kunnen zelf bij hun gegevens via een open API gateway.

Met behulp van Data Virtualisatie en Data Grid maken we jouw data beschikbaar voor afnemende partijen, zonder impact op je bestaande systemen databronnen. We maken gegevenssets real-time beschikbaar en stellen data-scientists in staat om zelfstandig te raadplegen. Ze kunnen naar hartenlust combineren. We verwerken real-time, low-latency datafeeds op basis van Apache Kafka (AMQ Streams) en het containerplatform OpenShift.

Oh, ja

Sommige systemen zijn zo oud… dan kijken we niet alleen naar de bron, maar ook naar wijzigingen die plaatsvinden op die bron. Hierdoor komt de performance van je bestaande database niet in gevaar. Het open source gedistribueerd platform Debezium helpt ons daarbij. Met behulp van Debezium kunnen jouw apps reageren op alle inserts, updates en deletes die andere apps afvuren op de database. Zo blijf je in sync. Zonder de database aan te raken, dus zonder impact op de lopende business. Mooi toch?

Wij maken je data veilig, doorzoekbaar, snel en real-time beschikbaar. Dat is Data & integration bij HCS Company.