Samen één team

Wil jij innovatie werkelijk werkend maken binnen je eigen organisatie? En kan je daarvoor wat hulp gebruiken van buitenaf? Wij bieden bij HCS Company verschillende vormen waarin wij kunnen samenwerken. Als geen ander weten wij namelijk dat verschillende uitdagingen vragen om verschillende manieren van werken. En, wij gaan geen uitdaging uit de weg ;)

foto_element-02

IT Co-sourcing

Een team. Een doel.

Samen de reis maken naar het doel. Met een gedeelde verantwoordelijkheid.  En welk doel dat is? Dat is voor iedere klant weer anders. Een implementatie van een containerplatform? Een volledig Technisch Applicatiebeheerteam inzetten? Een Proof of Concept uitvoeren om de business te overtuigen van moderne technologieën? Wij gaan de uitdaging graag samen aan.

Afhankelijk van de vraag, vormen wij een multidisciplinair team dat samen met jou en jouw team(s) het gemeenschappelijke doel gaat bereiken. Je mag van ons verwachten dat we verder gaan dan de technologie. We innoveren daadwerkelijk. Nemen jullie mee en dragen onze kennis over. Jullie kennen de uitdagingen van de organisatie. Samen nemen we verantwoordelijkheid voor het bereiken van het doel.

 

Eén team vormen wij met...

Onze vormen van samenwerken

01. Resourcing

  • Tijdelijke inzet, blijvende impact. Een engineer van HCS Company vergeet je niet snel. Zeer ervaren. Super gemotiveerd. Vakidioot. Tikkeltje bijzonder. Hij brengt je een stap verder.

02. Consulting

De ervaring spat er vanaf! Wij zijn allround: Been there, done that. Gebruik onze kennis bij specifieke, afgebakende onderwerpen en voorkom dat je het wiel zelf gaat uitvinden. 

03. Co-sourcing

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Samen één team, één doel. Flexibel op- en afschalen. Bijsturen waar nodig. Altijd nodig. Samenwerken op basis gelijkwaardigheid.

04. Support

Wil je je richten op innovatie in plaats van beheer? Draag het (technisch applicatie) beheer van jouw platform over aan onze experts. Een groeiend aantal organisaties ging je voor, en niet zonder resultaat! Lees meer >

Verschillende uitdagingen vragen om verschillende manieren van werken. Verder praten over de beste aanpak voor jouw uitdaging?

Samenwerkingsvormen

Klaar voor de start?

Daar gaan we.

Wil je als organisatie echt vooruit? Een flink aantal organisaties gingen je voor! En niet zonder resultaat. Of het nu gaat om OpenShift, Linux, Technisch Applicatiebeheer, Kubernetes, AWS, Azure, Ansible of Site Reliability Engineering: grote kans dat we je kunnen helpen. Laat je contactgegevens achter en we nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Of neem zelf contact op via 020-2618375.