Nieuws Helden

27-mei-2021

Koffie drinken met... Myrthe Pasmans | Meet the team

Myrthe Pasmans HCS Company

Wie zijn nu de mensen achter HCS Company? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze week een koffiedate met Myrthe Pasmans. Een onvervangbaar en zeer waardevol lid van ons team in haar rol als office manager! Ze begon met een project: rust creëren bij de managers. En is inmiddels uitgegroeid tot een onmisbaar teamlid van de operatie en het management. Wat doet zij voor HCS Company en wie is zij als persoon en collega? 

Hey Myrthe, vertel eens iets over jezelf…

Hoi ik ben Myrthe, 32 jaar en woon in Den Haag, hier ben ik ook geboren en zal ik waarschijnlijk niet snel weg gaan. Waarom ik Den Haag leuk vind? Mijn familie en vrienden wonen hier en ik houd van de zee. Vanaf mijn appartement op de 6de etage kan ik zelfs een stukje zee zien en binnen 10 minuten vanaf mijn huis sta ik met mijn voeten in het zand.


Wat doe je bij HCS Company?

Je kunt beter vragen wat niet 😉 4 jaar geleden ben ik bij HCS Company gestart in de functie van PMO’er in de ruimste zin, ik begon aan het project: rust creëren bij de managers. HCS was op dat moment erg aan het groeien en er waren heel wat taken voor mij om op te pakken of over te nemen.

Op dit moment beheer ik meer dan 10 mailboxen en houd ik mij bezig met administratieve zaken rondom facturatie, urenregistratie, declaraties, het wagenpark, maar ook het plannen van leuke uitjes is één van de dingen die ik graag doe. Kortom, ik zorg dat intern de dingen geregeld zijn/worden, vandaar dat mijn functietitel aangepast is naar Office Manager.

Ik heb het erg naar mijn zin bij HCS Company, mede door mijn leuke collega’s en de informele sfeer in het bedrijf, er is veel mogelijk en voor iedereen is er een plek om te doen wat hij/zij leuk vindt.


Wat voor collega ben jij?

Ik zie mijzelf graag als de collega waar iedereen op kan bouwen en waar je alles aan kunt vragen. Vandaar ook mijn titel op de website: Mrs Wolf (I solve problems), gebaseerd op Mr Wolf uit de film Pulp Fiction. Ik houd zelf van duidelijkheid waardoor ik soms wat tactloos uit de hoek kan komen, maar gelukkig kennen mij collega’s mij nu lang genoeg en weten zij dat ik het goed bedoel.


Hoe zal je het team omschrijven?

Als top team! Ieder van ons heeft zijn eigen krachten, maar ook dingen waar hij/zij minder goed in is. Omdat wij allemaal van elkaar verschillen vullen wij elkaar goed aan, werken wij als team goed samen en hebben het daarnaast ook nog eens gezellig.


Waarom past de IT branche goed bij je?

Het is vooral deze functie die past bij mij en niet zozeer de branche. Al weet ik nu veel meer dan vier jaar geleden, weet ik nog steeds niet veel van de techniek. Wat wel bijzonder is dat - zeker in deze tijd - je gaat beseffen hoe belangrijk het werk is dat onze mannen verrichten. Er is werk in overvloed en goede mensen zijn lastig te vinden, wij hebben echter meer dan 50 van deze toppers in dienst en daar mogen wij trots op zijn.


Heb je een levensmotto?

Wellicht wat cliché maar ik ga dan toch voor een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Met humor kan je veel dingen oplossen en lachen is nou eenmaal heel erg gezond.


Waar krijg je echt energie van?

Een goed live optreden, het liefste op een festival met mijn voeten in het gras, een lekker zonnetje en een biertje in mijn hand. Mijn muzieksmaak is zeer gevarieerd, zo ging ik in 1 maand tijd naar een concert van Pink, Guus Meeuwis en Rammstein.


Wat weten veel mensen niet over jou?

Moet ik hier nu mijn geheimen bloot gaan leggen? Dat bespaar ik jullie… wat veel mensen niet van mij weten is dat ik heel lang gedanst heb. Als klein meisje van 3 ging ik voor het eerst naar balletles en later ben ik bij een dansschool gaan dansen die ook aangesloten was bij een evenementenbureau. Vanaf mijn 16de heb ik op vele locaties mogen optreden van een voetbalkantine tot aan Ahoy, bijna elk weekend traden wij op. Dit is al weer wat jaren (en kilootjes) geleden maar was altijd erg leuk om te doen!


 
Laat een reactie achter