Containers Nieuws

23-mei-2019

We versterken ons team!

Kees

Alleen de echte toppers 

De afgelopen tijd is HCS Company gegroeid, en hoe! Met stevige persoonlijkheden. Mensen die hun vak verstaan. De lat ligt hoog. Kwaliteit. Een stevige dosis humor! Met gepaste trots kunnen we jullie laten weten dat Kasra, Kees, Niels en Marco HCS Company zijn komen versterken! 

Kasra Amirsarvari

Leergierig en gemotiveerde Red Hat consultant. Uit het juiste hout gesneden, draait zijn hand niet om voor RHEL, Ansible en OpenShift. Verwacht zich nog verder te specialiseren als consultant bij HCS Company met als focusgebied security. 

 

Kasra

Kees Zwart

Kees is een begrip in de wereld van Open Source en Red Hat. Als senior Linux Consultant/Architect en RHCA is hij een sterke consultant en open source specialist die menig klant bij staat met raad en daad. "ContainerCase" specialiseert zich verder in het vakgebied containerisatie bij HCS Company!

 

Kees

 

Niels van Eeden

Over top consultants gesproken... Niels is een doorgewinterde Java Specialist en Technisch architect met een nadrukkelijke Open Source en Red Hat focus. Insiders kennen deze "Open Source Unicorn" al jaren als enthousiaste, gemotiveerde, altijd positieve consultant. 

 

Niels

Marco de Kaper

Met Marco versterken we onze managing consultancy! De projecten die we oppakken zijn uitdagend en vragen om sturing, altijd vanuit de inhoud. Marco brengt een bak aan ervaring met zich mee (jazeker, ook met OpenShift) op het gebied van consultancy en management.   

 

Marco


 
Laat een reactie achter