Containers

26-sep-2019

Strategische samenwerking met Hot Potatoes

hot-potatoe

In de aanloop naar het Red Hat Forum op 9 oktober in Utrecht kondigen wij officieel onze samenwerking aan met Hot Potatoes, dé Red Hat cloud provider van Nederland. De afgelopen jaren hebben wij al intensief samengewerkt voor gezamenlijke klanten. Deze samenwerking heeft nu geresulteerd in een integrale oplossing voor containerisatie op basis van het Red Hat OpenShift containerplatform. Hiermee worden de voordelen van een containerplatform ook daadwerkelijk gerealiseerd en benut.

Totaal oplossing

De waarde van Kubernetes of OpenShift komt pas tot uiting als er door applicaties daadwerkelijk gebruik van wordt gemaakt. Wij van HCS Company, marktleider op het gebied van Red Hat, en Hot Potatoes, dé Red Hat cloud provider waarbij je applicaties en data veilig achter Nederlandse dijken staan, bieden vanaf 9 oktober samen managed services aan. Met een flexibele insteek en een flinke dosis ervaring helpen wij samen iedere organisatie, ongeacht het volwassenheidsniveau, met het in gebruik nemen van Red Hat OpenShift en het benutten van de voordelen.

 

“Na ruim 10 succesvolle OpenShift implementaties bij mooie klanten weten we wel wat er nodig is om succesvol te zijn. Het maakt ons niet uit of OpenShift on-premise of public draait, zolang de lock-in bij één cloud provider maar voorkomen wordt. Het OpenShift platform van Hot Potatoes biedt dit exact: De kracht van publieke cloud, draaiend op Red Hat OpenStack en Microsoft Azure Stack, gecombineerd met de flexibiliteit van een lokale, Nederlandse partij. Als je belt nemen ze gewoon de telefoon op en je data staat achter de dijken.”

Klaas-Pieter Majoor Managing partner - HCS Company

“Voor de ontwikkeling van onze Hot Containers propositie (OpenShift as a Service) hebben we intensief samengewerkt met HCS Company. Dit heeft ons enorm geholpen om een OpenShift Container Platform neer te kunnen zetten dat robuust en flexibel is, en dat we betrouwbaar en snel voor onze klanten en partners als PaaS-dienst kunnen uitrollen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het beschikbaar stellen van zo’n platform meer is dan alleen de techniek, en dat je blijvend moet aansluiten op de veranderende behoefte vanuit de business. Omdat Hot Potatoes en HCS Company complementair zijn zorgt onze samenwerking ervoor dat we in staat zijn om als total solution provider op te treden naar onze klanten op het gebied van Red Hat OpenShift. 1 + 1 = 3!”

Fred de Goede Managing Director - Hot Potatoes

Over Hot Potatoes

Hot Potatoes BV is een Cloud/Hosting provider en richt zich op de Nederlandse markt. Hot Potatoes levert Cloud Services, Managed Platforms (Hot Platforms), Managed Container Services (Hot Containers) én Managed Application Services. De services van Hot Potatoes worden geleverd op basis van ‘state-of-the-art’ platformen die zich bevinden op geografisch gescheiden locaties.  De platformen zijn onder andere gebouwd op basis van Red Hat technologie en Hot Potatoes is dan ook een Red Hat Cloud Service Provider.

Hot Potatoes is gevestigd in Den Haag en levert diensten aan onder andere: Visma Connect, 216 Accountants, KZA en Loek Online. Hot Potatoes onderscheidt zich door benaderbaarheid, lokale aanwezigheid en betrouwbaarheid. Bij Hot Potatoes krijgt u nog een persoon aan de lijn in plaats van communicatie via/met een elektronisch dashboard. Alle benodigde certificeringen zijn behaald  (ISO27001, ISO9001) en de processen zijn robuust en betrouwbaar. Uw data staat veilig op Nederlandse bodem en is bij Hot Potatoes in goede handen.

 

potpotatoes_scrolled

Over HCS Company

Wij zijn HCS Company, een IT-bedrijf met een missie – innovatie werkelijk werkend maken. Dit doen wij niet door drastisch te vernieuwen, maar door een brug te slaan tussen het bestaande bekende en nieuwe moderne, flexibele IT. Door uitdagende ideeën om te zetten in werkende realiteit. Als onderdeel van de wereldwijde open source community bouwen wij samen met jou aan de nieuwe toekomst. Zien is geloven.

Wij brengen verandering en innovatie op basis van open source en Red Hat technologie, want wij geloven dat IT leuk, innovatief en simpel kan zijn. Dit doen wij niet door een vast plan te volgen, maar door het op cruciale punten aanpassen van processen, cultuur en technologie.

Nieuwsgierig?

Bezoek de stands van HCS Company (standnr. 8) en Hot Potatoes (standnr. 14) op woensdag 9 oktober tijdens het Red Hat Forum 2019. Of neem contact met ons op voor een koffie-date.

Lees hier het officieel persbericht.


 
Laat een reactie achter